Poznaj nas lepiej - Lektoraty i Szkolenia

Historia Lektoratów i Szkoleń

Wszystko zaczęło się kilka lat temu, gdy pięcioro przyjaciół zdecydowało się na wspólny biznes. Każdy z nich miał już doświadczenie w swojej dziedzinie - jedna z nich była nauczycielką języka angielskiego, druga trenerką komunikacji, trzeci specjalizował się w rozwoju osobistym, czwarty był programistą, a piąty zajmował się marketingiem.

Grupa zdecydowała się na założenie firmy, która oferowałaby kursy językowe oraz szkolenia z zakresu rozwoju osobistego i umiejętności miękkich. Wszyscy członkowie zespołu byli przekonani, że taki biznes ma szansę na sukces, ponieważ wiedzieli, że w dzisiejszych czasach na rynku pracy bardzo ważne są nie tylko umiejętności fachowe, ale także komunikacyjne i interpersonalne.

Pierwszy rok działalności firmy nie był łatwy. Musieli zdobyć klientów, zbudować zaufanie do swojej marki i udowodnić, że ich kursy są wartościowe i skuteczne. Jednak dzięki ciężkiej pracy, pasji i determinacji udało im się osiągnąć sukces. Szybko zyskali na popularności, a ich kursy były bardzo dobrze oceniane przez uczestników.

Ważne wydarzenia:

• Założenie firmy (2015)
  • Pierwsze kursy językowe i szkolenia (2016)
  • Otwarcie pierwszego biura (2017)
  • Rozpoczęcie współpracy z firmami (2018)
  • Rozwój działalności online (2019)
  • Ekspansja na rynki zagraniczne (2020)
  • Otwarcie drugiego biura (2021)
  • Wprowadzenie nowych kursów i szkoleń (2022)

Nasza misja

Nasza misja w "Lektoratach i Szkoleniach" to pomaganie ludziom w rozwoju osobistym i zawodowym poprzez oferowanie wysokiej jakości kursów i szkoleń. Wierzymy, że każdy człowiek ma potencjał do osiągnięcia sukcesu, a naszym zadaniem jest pomóc mu w odkryciu i wykorzystaniu tego potencjału.

Chcemy pomóc naszym klientom w zdobyciu nowych umiejętności, rozwinięciu już posiadanych oraz w zwiększeniu swojej samoświadomości. Wiemy, że w dzisiejszych czasach, aby osiągnąć sukces w życiu zawodowym, nie wystarczą tylko umiejętności fachowe. Wymagane są także kompetencje miękkie, takie jak umiejętności komunikacyjne, zarządzanie stresem, kreatywność i podejmowanie decyzji.

Dlatego też nasze kursy i szkolenia skupiają się na rozwijaniu zarówno umiejętności technicznych, jak i miękkich. Nasz zespół składa się z ekspertów w różnych dziedzinach, którzy są w stanie dostosować kursy do indywidualnych potrzeb klienta i zapewnić mu jak największe korzyści.